Curs grafica vectoriala cu Adobe Illustrator CC


Grafica vectorială diferă de editarea imaginilor bitmap, prin aceea că obținem un produs grafic independent de rezoluție. Pentru conceperea unui logo, realizarea unui calatog, a unui pliant dar mai ales a unui banner / mesh de dimeniuni mari, grafica vectorială este indispensabilă.

Curs Adobe Illustrator CC:  Adobe a devenit standardul mondial pentru grafică, iar comunicarea cu Photoshop și alte elemente ale suitei Adobe este extrem de bine pusă la punct. Fiecare varianta Illustrator aduce îmbunătățiri, de aceea este important să studiați versiuni actualizate. Gestiunea culorii si pregătirea pentru tipar sunt mult mai eficiente în Adobe Illustrator, decât în Corel Draw. Corel poate exporta în format Illustrator! Cele două programe au un mod de lucru cu totul diferit, au interfață diferită, de aceea este bine să luați o decizie înainte de a investi timp și reurse în studiul unui program de grafică vectorială.

http://curs-photoshop-illustrator.ro/curs-adobe-illustrator.html

Curs Adobe Illustrator & Photoshop pentru tipar, Print Workshop. Vom aplica tehnicile învățate in Cursurile Illustrator si Photoshop, pentru a crea de la zero câteva proiecte: un banner de mari dimensiuni, un flyer, un pliant, le vom pregăti pentru tipar, ocazie cu care vom studia tehnicile de pre-press, DTP, vom simula situații problematice de producție. În final, vom exporta materialele pentru tipografie.

Leave a comment